Toos van der Valk lanceert nieuwe TOOS Rosé

Toos van der Valk lanceert nieuwe TOOS Rosé

Op maandag 13 juni vond de lancering van de nieuwe TOOS Rosé plaats. Deze lancering werd feestelijk gevierd in de tuin van Toos in Nuland. De familie, relaties van Van der Valk en de pers waren hierbij aanwezig.

In 2018 werd de eerste officiële TOOS Rosé gelanceerd. Dit was een verjaardagscadeau van een aantal kleinkinderen aan hun geliefde oma. Van de fles tot aan de smaak werd Toos betrokken bij het gehele proces van haar eigen roséwijn. Dit smaakte letterlijk naar meer en zo ontstond het idee voor een tweede editie.

'Het is zo fijn om dit voor een tweede keer mee te mogen maken, samen met mijn kinderen en kleinkinderen', vertelt Toos van der Valk. 'Deze nieuwste TOOS uit de oogst van 2021 verschilt zonder twijfel van die uit 2018, maar ook deze wijn is weer zo ontzettend smaakvol.'

Exclusief uit de Provence

'De beste roséwijnen, waaronder ook TOOS, komen uit de Provence. Drie verschillende blauwe druivenrassen, Grenache, Cinsault en Syrah zorgen samen voor die heerlijke rosé-smaak die in geen enkele andere wijnstreek te proeven valt', aldus LFE, verantwoordelijk voor de productie van deze zomerse, bloemige en bovenal fruitige variant.

TOOS is gebotteld in een Sophiafles. De golvende vorm van deze fles is enerzijds een eerbetoon aan het heuvelachtige landschap van de Provence. Anderzijds staat het symbool voor de aroma’s van perzik, grapefruit en citrus die door de mond golven en samen de specifieke smaak vormen.

Voor alle zomermomenten

TOOS rosé wordt bij bijna alle Van der Valk Hotels in Nederland
geserveerd. Ook is TOOS te bestellen via de eigen webshop.