Cape Town Social Club opent dit najaar in Amsterdam

Cape Town Social Club opent dit najaar in Amsterdam

Met de opening van Cape Town Social Club willen Sebastian Erasmus en Alexander Heim Zuid-Afrikaanse fine dining naar Nederland brengen.

Geen braai of tig variaties op de boboti. Bij Cape Town Social Club staan 'elegante gerechten' op de kaart die geïnspireerd zijn op de verfijnde Zuid-Afrikaanse keuken en 'Kaapstadse joie de vivre.'

Sebastian Erasmus werkte onder andere in restaurants als The Test Kitchen en The Potluck Club in Kaapstad en La Rive en The White Room in Amsterdam.

Gasten kunnen vanaf de herfst en uitgebreid diner of een van de acht kleinere gerechten bestellen bij hun drankje.

Cocktails bij Cape Town Social Club

Ook cocktails krijgen een prominente plek. Alexander Heim is verantwoordelijk voor het reilen en zeilen aan de voorkant en zet hiervoor de ervaring in die hij wereldwijd opdeed.

Naast klassiekers ook cocktails met een twist en een barmenu, uiteenlopend van (mousserende) wijnen tot een uitgebreide selectie rum en whisk(e)y’s.

Wie lid is van de Cape Town Members Club mag eigen favoriete flessen bij Alexander bestellen en onderbrengen. Dit loyaliteitsinitiatief moet er volgens de nieuwe zaak voor zorgen dat er een 'intieme gemeenschap ontstaat van vaste gasten die hun voordeel doen met verschillende voordelen, zoals kortingen, voorrang bij het reserveren en uitnodigingen voor speciale avonden.'