Nieuwe baan voor meesterkok Alain Alders

Nieuwe baan voor meesterkok Alain Alders

SVH Meester-kok Alain Alders is de nieuwe f&b-manager van The Duke Club. Alders gaat samen met Bas Crooijmans en Ruud Kuster voor de members van de business- en golfclub de gastronomie verzorgen.

Alain Alders was executive chef van Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort. Hij werkte er 24 jaar en maakte er de start en het einde mee van Restaurant De Vrienden van Jacob, al 17 jaar in bezit van een Michelinster.

Vanaf heden gaat hij zijn creatieve inzichten gebruiken om zijn eigen inspirerende draai te geven aan de culinaire richting van The Duke Club. Zijn gastronomische concepten zullen de basis vormen voor de creativiteit en kwaliteit waarmee hij The Duke Club, samen met Bas Crooijmans en Ruud Kuster, de members zal verrassen. Het zal hierbij draaien om het vinden van een mooie balans tussen klassieke en moderne smaken. Met een voorkeur voor regionale seizoensproducten.

The Duke Club

The Duke Club is een club van ondernemers, voor ondernemers. Het is een members only business club, waarbij enkel bedrijven zich kunnen aansluiten. The Duke is een omgeving waar zij met elkaar zaken kunnen doen, en waar ze hun zakelijke relaties mee naartoe kunnen nemen binnen een ongedwongen ambiance. De golfbaan is gelegen in een historisch bos- en heidelandschap.