Nederlands grootse cafébaas Laurens Meyer wijzigt naam horecagroep

Nederlands grootse cafébaas Laurens Meyer wijzigt naam horecagroep
Laurens Meyer

Nederlands grootse cafébaas Laurens Meyer heeft de naam van zijn horecagroep Meyer Beheer gewijzigd naar Meyer Horeca Groep.


De afgelopen 35 jaar is Meyer Beheer een begrip geworden in de horeca. Vanaf de eerste kroeg in hartje Breda is Meyer Beheer gegroeid naar een bedrijf met landelijke dekking waarvan er inmiddels 65 restaurants, (grand)cafés, diverse fastfood merken en hotellocaties in het portfolio te vinden zijn.

Laurens Meyer
Laurens Meyer

Voortbouwend op dit portfolio, presenteert Meyer Beheer de nieuwe naam voor de horecagroep: Meyer Horeca Groep.

Nieuwe huisstijl

Ook is er een nieuwe huisstijl ontwikkeld die naadloos aansluit bij deze naam en het bedrijf. 'De nieuwe naam doet meer recht aan de kernactiviteit waar we voor staan. Het was tijd voor een opfrisbeurt. De nieuwe uitstraling en naam matchen weer aan de trots die we voor de organisatie voelen', aldus Laurens Meyer.

In het nieuwe logo hebben we een dubbele betekenis gevonden voor de 'Y' die centraal staat in Meyer. Het is een glas en bovendien de onderkant van de neus van een leeuw. Die leeuw is al jaren het boegbeeld van Meyer en staat voor kracht en winnaarsmentaliteit.

Over Meyer Horeca Groep

Meyer Horeca Groep is een onderneming die zich bezighoudt met het beheren van een grote diversiteit aan horecabedrijven door heel Nederland. Meyer Horeca Groep is uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 2.500 horecamedewerkers.