Grootste horecavakbeurs van Nederland opent haar deuren

Grootste horecavakbeurs van Nederland opent haar deuren

Na twee jaar afwezigheid vindt de Horecava als vanouds weer plaats in RAI Amsterdam. Van 9 tot en met 12 januari komen vakmensen uit de horeca weer samen op de beurs.

Tijdens deze editie staan drie thema’s centraal: duurzaamheid, personeel en innovatie. Horecaondernemers zijn op zoek naar concrete oplossingen en inspiratie om invulling te geven aan de uitdagingen van deze tijd. Op de beurs vinden zij partijen die hen direct kunnen helpen met handige tips en praktische oplossingen. Van het werven van personeel tot circulair ondernemen en innovaties in de horecabranche.

Daarnaast vinden op Horecava 2023 uiteraard allerlei (culinaire) activiteiten plaats: wedstrijden met (sterren)chefs, lezingen van nationale- en internationale sprekers, presentaties, demonstraties en workshops.

Alleen vakmensen

Op de grootste horecabeurs van Nederland zijn vakmensen uit de horecabranche welkom om elkaar te ontmoeten onder het genot van heerlijke hapjes en drankjes. Om de kwaliteit van de bezoekers hoog te houden, is het uitnodigingsbeleid aangepast. Horecava is bedoeld voor (eind)beslissers, ondernemers en professionals uit de foodservice branche.

Bedrijven die al bekend waren bij Horecava en (nog steeds) binnen de doelgroep vallen, hebben een uitnodiging van de organisatie ontvangen. Ook nieuwe horecabedrijven kunnen de beurs bezoeken. Op de website kunnen zij zich registreren en een gratis code aanvragen. Na een check door de organisatie ontvangen ook deze bedrijven een uitnodiging. Hiermee wil de organisatie ervoor zorgen dat Horecava 2023 een beurs wordt met kwalitatief bezoek.

Horecava 2023

Horecava is al 65 jaar de horecabeurs voor vakmensen in de wereld van eten, drinken en buitenshuis slapen. Op de beurs staan exposanten ingedeeld in de volgende categorieën: food & wine, fast casual, koude dranken, warme dranken, bakkerij & patisserie, interieur & design, grootkeuken & apparatuur en tech & dienstverlening. Ook is er speciale aandacht voor personeel, start-ups en innovatie.

Lees meer over

Marjon Prummel

Marjon Prummel

Hoofdredacteur Misset Horeca