Flow the Collection breidt uit met de overname van Hotel De Landmarke

Flow the Collection breidt uit met de overname van Hotel De Landmarke

Flow the Collection heeft per 1 juni j.l. 2024 Hotel De Landmarke in Ootmarsum overgenomen. Deze spannende uitbreiding versterkt de aanwezigheid van Flow the Collection in het Twentse landschap.

De overname markeert een nieuwe mijlpaal voor Flow the Collection en versterkt haar positie als speler in de gastvrijheidsindustrie.

Hotel De Landmarke, gelegen aan de rand van Ootmarsum, biedt een combinatie van natuurlijke schoonheid en culturele rijkdom. Het is omgeven door drie natuurgebieden.

'We zijn ontzettend blij om Hotel De Landmarke te verwelkomen in onze Flow the Collection familie. Deze overname past perfect in onze strategie om onze gasten unieke en authentieke ervaringen te bieden op prachtige locaties. We kijken ernaar uit om de gasten van De Landmarke te laten genieten van de gastvrijheid die ze van ons gewend zijn,' aldus de eigenaren van Flow the Collection.

De overname betekent dat gasten nu kunnen profiteren van de uitstekende faciliteiten en service die Flow the Collection kenmerkt, inclusief comfortabele accommodaties, heerlijke culinaire ervaringen en uitgebreide recreatiemogelijkheden.

Flow the Collection

Met deze overname groeit de collectie van Flow the Collection van ondernemers Patrick Wolffenbuttel en Luc Sietsma naar vijf hotels in drie provincies. Met deze overname groeit de collectie van Flow the Collection. Sinds 2020 zijn de hotels De Oringer Marke in Odoorn, Paping Hotel & Spa, Hotel de Zon, Landgoed Het Laer en Golfrestaurant Hooge Graven in Ommen en Hotel Hof van Gelre in Lochem in handen van de gepassioneerde ondernemers Patrick Wolffenbuttel en Luc Sietsma, de drijvende krachten achter Flow the Collection.

Bekijk deze collectie

Conceptontwikkeling

Bij het starten, restylen of renoveren van een horecabedrijf heb je vaak wel een idee hoe het uiteindelijk moet worden. Maar hoe begin je? Hoe ontwikkel je een succesvol concept en waar moet je op letten bij de inrichting? In deze collectie tips en inspiratie voor ondernemers. Ook delen horecaondernemers hun ervaringen.