Roberto's viert 10-jarig jubileum 'the Italian way

Een jubileum is altijd een goede reden voor een feestje. Bij Roberto's, het Italiaanse restaurant in het Hilton-hotel in Amsterdam, doen ze dat 'the ...

Het hele koksteam, dat op executive chef Simon Lazarus na uit rasechte Italianen bestaat, zet zijn beste beentje voor. Voor de gelegenheid koken de koks nu eens wat ze zelf lekker vinden. De gerechten komen uit hun eigen geboortestreek. De zes chefs vertegenwoordigen maar liefst vijf verschillende regio’s in Italië. Zo komen regionale keukens uit Emilia Romagna, Veneto, Piemonte, Sardegna en Toscana aan bod op de menukaart van Roberto’s. Daar mag je als koksteam best een beetje trots op zijn. Vandaar dat de koks graag poseren als één grote Italiaanse familie.

Het hele koksteam, dat op executive chef Simon Lazarus na uit rasechte Italianen bestaat, zet zijn beste beentje voor. Voor de gelegenheid koken de koks nu eens wat ze zelf lekker vinden. De gerechten komen uit hun eigen geboortestreek. De zes chefs vertegenwoordigen maar liefst vijf verschillende regio’s in Italië. Zo komen regionale keukens uit Emilia Romagna, Veneto, Piemonte, Sardegna en Toscana aan bod op de menukaart van Roberto’s. Daar mag je als koksteam best een beetje trots op zijn. Vandaar dat de koks graag poseren als één grote Italiaanse familie.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.