Het hele koksteam, dat op executive chef Simon Lazarus na uit rasechte Italianen bestaat, zet zijn beste beentje voor. Voor de gelegenheid koken de koks nu eens wat ze zelf lekker vinden. De gerechten komen uit hun eigen geboortestreek. De zes chefs vertegenwoordigen maar liefst vijf verschillende regio’s in Italië. Zo komen regionale keukens uit Emilia Romagna, Veneto, Piemonte, Sardegna en Toscana aan bod op de menukaart van Roberto’s. Daar mag je als koksteam best een beetje trots op zijn. Vandaar dat de koks graag poseren als één grote Italiaanse familie.
Het hele koksteam, dat op executive chef Simon Lazarus na uit rasechte Italianen bestaat, zet zijn beste beentje voor. Voor de gelegenheid koken de koks nu eens wat ze zelf lekker vinden. De gerechten komen uit hun eigen geboortestreek. De zes chefs vertegenwoordigen maar liefst vijf verschillende regio’s in Italië. Zo komen regionale keukens uit Emilia Romagna, Veneto, Piemonte, Sardegna en Toscana aan bod op de menukaart van Roberto’s. Daar mag je als koksteam best een beetje trots op zijn. Vandaar dat de koks graag poseren als één grote Italiaanse familie.