Tweede Reiscafé Zin Reizen en Spijzen in de maak

Reisorganisatie Thomas Cook Nederland is in een vergevorderd stadium met een nieuwe locatie voor Reiscafé Zin Reizen en Spijzen, een concept in ...

Richard Heimans, bij TCN onder meer verantwoordelijk voor Zin, wil in het blad Reisrevue niet zeggen om welke stad het gaat. Bij de eerste Zin in Rotterdam loopt zowel het reisbureau als het horecagedeelte op zichzelf goed, stelt Heimans. ‘Wel kan de samensmelting van die componenten nog beter’.

Reiscafé Zin Reizen en Spijzen bestaat uit een restaurant waar gerechten uit populaire vakantiebestemmingen op de menukaart staan, een Grand Café, twee loungehoeken en een reisbureau.

Richard Heimans, bij TCN onder meer verantwoordelijk voor Zin, wil in het blad Reisrevue niet zeggen om welke stad het gaat. Bij de eerste Zin in Rotterdam loopt zowel het reisbureau als het horecagedeelte op zichzelf goed, stelt Heimans. ‘Wel kan de samensmelting van die componenten nog beter’.

Reiscafé Zin Reizen en Spijzen bestaat uit een restaurant waar gerechten uit populaire vakantiebestemmingen op de menukaart staan, een Grand Café, twee loungehoeken en een reisbureau.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.

Onderwerpen beheren

Mijn artikeloverzicht kan alleen gebruikt worden als je bent ingelogd.