Richard Heimans, bij TCN onder meer verantwoordelijk voor Zin, wil in het blad Reisrevue niet zeggen om welke stad het gaat. Bij de eerste Zin in Rotterdam loopt zowel het reisbureau als het horecagedeelte op zichzelf goed, stelt Heimans. ‘Wel kan de samensmelting van die componenten nog beter’.
Reiscafé Zin Reizen en Spijzen bestaat uit een restaurant waar gerechten uit populaire vakantiebestemmingen op de menukaart staan, een Grand Café, twee loungehoeken en een reisbureau.
Richard Heimans, bij TCN onder meer verantwoordelijk voor Zin, wil in het blad Reisrevue niet zeggen om welke stad het gaat. Bij de eerste Zin in Rotterdam loopt zowel het reisbureau als het horecagedeelte op zichzelf goed, stelt Heimans. ‘Wel kan de samensmelting van die componenten nog beter’.
Reiscafé Zin Reizen en Spijzen bestaat uit een restaurant waar gerechten uit populaire vakantiebestemmingen op de menukaart staan, een Grand Café, twee loungehoeken en een reisbureau.