Electrolux vestigt zich in nieuw pand

Electrolux Professional heeft een nieuw pand. De leverancier voor grootkeukenapparatuur heeft zich onlangs gevestigd in een kleurrijk nieuw gebouw aan de Wisselwerking in Diemen. Daarmee komt een einde aan ruim dertig jaar huisvesting aan de Weesperstraat, eveneens in Diemen.

Naast verbetering van het pand is de keus voor deze vestiging ook strategische zet, stelt Inge van Meijel namens Electrolux. Van Meijel: ‘We zitten dicht bij Nestlé waar we intensief mee samenwerken. Nestlé gebruik onze oven voor demonstraties van hun ovensnacks en wij gebruiken hun producten bij demonstraties. We vullen elkaar goed aan. Verder wisselen we veel marktkennis uit.’

Na de zomervakantie vindt de officiële opening van het nieuwe pand plaats. Op den duur moet aan de Wisselwerking een interactieve kooktheater in haar pand verrijzen, genaamd The Culinairy Event Centre. Wanneer dit klaar is, is nog niet bekend.

Bekijk deze collectie

Keuken inrichten

Van het kiezen van de juiste apparatuur tot slimme energiebesparingstips en effectief keukenmanagement; in deze collectie staat alles wat je nodig hebt voor een goed geoliede keukenoperatie. Neem een kijkje in de keukens van andere horecaondernemers en laat je inspireren door hun aanpak.