De Beleving Beste Aspergerestaurant 2013

De Beleving Beste Aspergerestaurant 2013

Restaurant De Beleving in Asten is verkozen tot Het Beste Aspergerestaurant 2013 van het Brabants Asperge Genootschap. De andere genomineerden waren De Zeelandbrug in Zierikzee en Caruso in Roosendaal.

De uitverkiezing van De Beleving in Asten en de andere drie genomineerden (De Zeelandbrug, Zierikzee en Caruso, Roosendaal), kwam tot stand na mystery guest-bezoeken door leden van het Brabants Asperge Genootschap.


Wisseltrofee

De titel werd uiteindelijk toegekend aan eigenaren Ton en Mirjam van Melis van De Beleving in Asten. Zij ontvingen daarvoor in hun restaurant de bijbehorende oorkonde. Binnenkort zullen zij tijdens het openingsdiner van het aspergeseizoen van het Brabants Asperge Genootschap officieel worden gehuldigd. Ze ontvangen dan de wisseltrofee.


Motto

Elk jaar verkiest het Brabants Asperge Genootschap een restaurant tot titeldrager. Vorig jaar was dat De Rooise Boerderij in Sint Oedenrode. Naast een verkiezing en een openingsdiner verzorgt het genootschap verschillende activiteiten om de Brabantse asperge te promoten onder het motto 'Brabantse Asperges. Van kop tot kuntje de lekkerste.'