
Reviews restaurant: gast overweegt reservering bij dit hoge cijfer
Voor het vierde jaar op rij deed BookDinners onderzoek naar de online gewoontes van meer dan 1200 restaurantbezoekers. Daaruit blijkt dat gasten...
Voor het vierde jaar op rij deed BookDinners onderzoek naar de online gewoontes van meer dan 1200 restaurantbezoekers. Daaruit blijkt dat gasten...
Fletcher neemt per 1 maart 2023 het Pillows Charme Hotel Château de Raay in Baarlo over van Pillows Hotels, dat wil focussen op high end luxury. Alle...
Heeft uw zaak nog de gewenste uitstraling of kan het interieur wel een opfrisbeurt gebruiken? Kleine aanpassingen hebben al een groot effect. 5 tips.
Met een slag op de historische beursgong van de Amsterdamse Beurs van Berlage openden patron-cuisiniers Jef Schuur en Wilco Berends op zondag 29...
Onstage is een experience in Breda waar je in de rol van een beroemde dj kunt stappen. Een bar, een gouden deur en 7 interactieve ruimten op één...
Misset Horeca zet het succes van jou als horecaondernemer centraal in een nieuw kennisevenement: het Misset Horeca Ondernemersfestival. Een dag lang...
Een personeelsplanning maken voor je restaurant, hotel of café kan een hele puzzel zijn. Wie rooster je wanneer in? Wat is een goede bezetting? Wat...
Tien jaar na het begin van Pllek start initiator Sjoerd Steenbeek samen met Michiel de Vries een nieuw avontuur met Next aan de NDSM-werf. Alhoewel...
Een vorkje prikken op het terras moet geen worsteling worden. Zorg daarom voor terrasproof eten. Het eten moet in ieder geval niet te snel afkoelen...
Lamb Weston heeft Really Crunchy Fries gelanceerd tijdens de Horecava. Deze friet is krokant en langdurig knapperig, en het positieve effect van deze...
Onderscheidende thee is belangrijk voor iedere horecagelegenheid. Gasten verwachten immers een unieke beleving als ze uit zijn. Bradley’s speelt...
Jaarlijks verspillen we met elkaar in Nederland maar liefst circa 1,5 tot 2 miljard kilo aan voedsel. Een gedeelte hiervan komt vrij in de horeca en...
Ben je op zoek naar een nieuwe burger voor jouw menukaart? Volg de vijf tips van Remia om elke hamburger naar een hoger niveau te tillen. Met de...
Kim Bijnen is horecastudent in Eindhoven. Ze blogt voor Misset Horeca over haar ervaringen. Als vierdejaars bol-student gaat ze tijdens haar stage...
Na 2 jaar afwezigheid werd er in de tweede week van januari weer een Horecava gehouden. Het bruisende begin van een nieuw horecajaar.