nieuws

Vader Abraham wil rookvrij cafe op pleintje uitbrengen

Café

Pierre Kartner (Vader Abraham) heeft serieuze plannen om zijn parodie op het rookverbod in de horeca officieel uit te brengen. Het gaat om een remake van zijn wereldhit en evergreen Het Kleine Café aan de Haven. Het nummer, met een nieuwe tekst, is omgedoopt in Het Rookvrij Café op het Pleintje.

Vader Abraham wil rookvrij cafe op pleintje uitbrengen

In het rookvrij café zijn de mensen níet blij en níet tevree. Volgens Kartner (zelf geen roker) is ‘de blauwe walm’ onlosmakelijk verbonden met het café. De zanger en tekstdichter liet de oerversie van het nummer eerder dit jaar horen op radio 538 in de show van Edwin Evers.

‘Nog een paar trombones en een tubaatje erachter en het lied is klaar voor release’, aldus de 72-jarige componist. Carnaval 2008 is volgens hem een goed moment om het nummer uit te brengen. Meer over Kartners plan en over zijn carrière deze week in de Misset Café Top 100.

» Bestel hier alvast uw exemplaar van de Café Top 100 …

Reageer op dit artikel