nieuws

Uitsmijters disco zetten gewonde man op straat

Café

Uitsmijters van een discotheek in Bussum hebben een man met een hevig bloedende hoofdwond buiten de deur gezet en aan zijn lot over gelaten. De eigenaar van discotheek The Spot heeft de fout erkend en neemt maatregelen om herhaling te voorkomen.

Uitsmijters disco zetten gewonde man op straat

De man, was in discotheek The Spot toen hij door een groepje discogangers werd mishandeld. Dat gebeurde nadat hij iemand die eveneens door de groep werd belaagd, probeerde te helpen.

Na het vechtincident werd hij door een uitsmijter zonder pardon gewond op straat gezet. ‘Ik kreeg niet eens meer de kans mijn jas op te halen, mocht zelfs niet meer naar binnen om mijn vriendin te waarschuwen.’

Disco erkent fout

Het slachtoffer is woedend dat hij aan zijn lot werd overgelaten en heeft een advocaat in de arm genomen. Arno Haye, eigenaar van de discotheek geeft toe dat zijn portier in de fout ging. Er zijn overigens beelden van de belagers van het slachtoffer. Het beeldmateriaal ligt bij de politie.

Reageer op dit artikel