nieuws

Arrestaties na massale knokpartij op Rembrandtplein

Café

De politie heeft in de nacht van woensdag op donderdag twaalf personen aangehouden na een massale vechtpartij op het Rembrandtplein in Amsterdam. Daarbij waren meer dan honderd mannen en vrouwen betrokken. Tenminste zes mensen raakten gewond, meldde de politie donderdag.

Arrestaties na massale knokpartij op Rembrandtplein

In een discotheek ontstond een knokpartij tussen twee groepen bezoekers na een ruzie tussen een man en een vrouw. Toen de portiers de amokmakers buiten de deur zetten, ging het gevecht daar door. De groep vechtersbazen groeide uit tot ruim honderd personen, die zowel elkaar als de politie te lijf gingen. De politie zette twee honden in en voerde een korte charge uit met de wapenstok.

Drie vrouwen en negen mannen in de leeftijd van 16 tot 23 jaar werden opgepakt. Twee personen raakten gewond tijdens het gevecht, vier anderen door een beet van een politiehond.

Reageer op dit artikel