nieuws

Bijl en drugs aangetroffen bij inval Club Latido

Café

De politie heeft zondagochtend met groots machtvertoon een controleactie uitgevoerd op een afterparty in Club Latido in Amsterdam-Noord. Daarbij zijn maar liefst vijftig personen aangehouden. De politie trof drugs, wapens en zelfs een bijl aan. De dansvloer lag bezaaid met pillen, cocaïne en ghb.

Bijl en drugs aangetroffen bij inval Club Latido

Elf personen moesten mee naar het bureau omdat ze een grote hoeveelheid drugs bij zich hadden. Een feestganger had een bijl en een wapenstok in zijn auto. De politie hield de overige arrestanten aan omdat ze geen legitimatiebewijs bij zich hadden. Zodra hun identiteit bekend is, mogen ze naar huis.

De politie viel Club Latido aan het Buikslotermeerplein binnen omdat zij aanwijzingen had dat er tijdens de afterparty’s in de discotheek openlijk drugs werden gebruikt en verhandeld. Agenten sloten de horecazaak rond 7.40 uur volledig af en fouilleerden alle 150 bezoekers.

Op de vloer van de discotheek lagen volgens de woordvoerder vele pillen, wikkels cocaïne en ghb. Ook doorzocht de politie de auto’s van de feestgangers met drugshonden. De actie nam uren in beslag.

In Club Latido zijn elke zondagochtend afterparty’s, met verschillende soorten muziek.

Reageer op dit artikel