nieuws

Cocktailconcept wint Satelliet Design Challenge

Café

Het cocktailconcept Shake en Suite heeft de Satelliet Design Challenge gewonnen. Het concept, bedacht door student Gabriela Campo, wordt binnenkort op de beurs Venuez 09 getoond. Als extra prijs mag Campo voor studiereis naar de toonaangevende meubelbeurs Salone Interzionale del mobile in Milaan.

Cocktailconcept wint Satelliet Design Challenge

Shake en Suite heeft volgens de jury een hoog entertainmentgehalte. Het verrassende is dat de bar inclusief shaker naar je toe komt en niet andersom, meldt organisator en interieurbedrijf Satelliet.

Gabriela Campo studeert momenteel Interieurarchitectuur aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam en is bezig met het voorbereidende jaar voor de Master Architectuur aan de Academie van Bouwkunst, eveneens in Rotterdam.

Tweede bij de Satelliet Design Challenge werd Bite Box, bedacht door Jeroen de Bruijn. Derde werd Grand Coupé van Hellen Steltenpool. De wedstrijd werd voor de vijfde maal gehouden.

‘De ontwerpen waren weer vernieuwend en goed doordacht. Opvallend was dat men heel concreet had nagedacht over de locatie waar het toepasbaar zou kunnen zijn. Je kon merken dat de deelnemers hun enthousiasme in de concepten hebben verwerkt en dat kwam ten goede aan de presentatie en uitwerking’, aldus de jury.

Reageer op dit artikel