nieuws

Demonstrerende Tamils plaag voor horeca

Café

Horecaondernemers op het Plein in Den Haag klagen steen en been over Tamils. Die verzamelen al weken voor hun deur om te demonstreren voor de Tweede Kamer. Terrasgasten klagen over de luidruchtige Tamils.

Demonstrerende Tamils plaag voor horeca

‘We krijgen echt klachten van onze gasten die op het terras zitten. Ze worden er helemaal gek van en wij dus ook’, zegt Patrick van den Broek van café Berger en Leopold op DeTelegraaf.nl.

De Tamils demonteren tegen de onderdrukking van hun volk in Sri Lanka. Dat doen vanaf begin april dagelijks. ‘De ene dag zijn ze met twintig, dan weer met veel meer. En ze schreeuwen de hele dag hetzelfde onverstaanbare zinnetje. Het is om horendol van te worden’, aldus Van den Broek.

De politie laat weten dat de Tamils tot 22 mei een vergunning hebben om te demonstreren.

Reageer op dit artikel