nieuws

Directeur Schneider wil Olm in de lucht houden

Café

Olm-directeur Marc Schneider wil nog van geen opgeven weten. Hoewel zijn bedrijf gisteren failliet werd verklaard, gaat hij er alles aan doen Olm in de lucht te houden. Uitgewerkte plannen over hoe hij dat denkt te bereiken, ontbreken nog.

Directeur Schneider wil Olm in de lucht houden

Dat meldt het Financieele Dagblad. Volgens het bedrijf uit Weesp heeft Heineken alles in het werk gesteld om Olm kapot te maken. Schneider: ‘Ik vecht op straat, niet in de rechtszaal. Van Heineken kun je niet winnen.’

Heineken liet bij monde van Hans-Sjouke Koopal in De Telegraaf al eerder weten een eventueel faillissement te betreuren. Volgens de woordvoerder was het de brouwer niet te doen om de ondergang van Olm, maar ging het er alleen om de situatie te beëindigen waarbij de consument in de ogen van Heineken werd opgelicht.

In het artikel in het Financieele Dagblad meldt Heineken dat Olm geen enkele uitvoering heeft gegeven aan het vonnis van de rechter. Er is bijvoorbeeld geen onafhankelijke accountant aangesteld voor boekenonderzoek.

Heineken wacht het oordeel van de curator af alvorens het zijn claim van 3 miljoen euro doorzet.

Reageer op dit artikel