nieuws

Duits biercafé in Amsterdam

Café

Voetbal- en Duitslandliefhebbers kunnen de wedstrijden van het WK Voetbal in Amsterdam volgen met in de ene hand een bierpul en in de andere een broodje Bratwurst met Sauerkraut. In de kelder van het Post CS-gebouw naast het Amsterdamse Centraal Station verrijst voor enkele weken een stukje Duitsland: ‘Biergarten Die Heimat’.

Duits biercafé in Amsterdam

Op grote schermen zijn de wedstrijden te zien. Bezoekers kunnen zich tijdens het bierfestijn vermaken met een Duitse inburgeringstoets. Met vragen als ‘In welk jaar schoor Frans Beckenbauer zijn snor af?’ kunnen voetbalfans erachter komen of ze worden toegelaten tot Duitsland.

DJ Bauerschwanz neemt bezoekers mee op een muzikale Alpentocht. Op de vloer komt een kunstgrasveld te liggen met daarop biertafels. Originele attributen van het oktoberfest in München en serveersters in lederhosen maken het stukje Duitsland compleet.

Reageer op dit artikel