nieuws

Gouden Horecazaak 2006

Café

Wie wordt de Gouden Horecazaak 2006? Oftewel, welk horecabedrijf voldoet als beste aan de kwaliteitseisen van het Goed Getapt Bier programma van Heineken Brouwerijen. Dinsdag 13 februari wordt de winnaar bekend gemaakt in Horeca City in Amsterdam.

Gouden Horecazaak 2006

Heineken Brouwerijen startte vorig jaar met het Goed Getapt Bier-programma. Met als doel de kwaliteitsbeleving van tapbier in de Nederlandse horeca te verbeteren. Horecaondernemers werden hierbij niet alleen getraind in het tappen van een perfect glas bier, er werd aandacht besteed aan alle aspecten die een goed horecabedrijf moet hebben. Perfect product, optimale bediening, gastheerschap en goed taponderhoud en materialen.

De deelnemers aan de training werden na afloop bezocht door mystery guest die moesten beoordelen of het geleerde goed in de praktijk werd gebracht. Behalve de Gouden Horecazaak 2006 zullen in Horeca City ook de nummers 2 en 3 bekend worden gemaakt.

Reageer op dit artikel