nieuws

Grolsch komt met kampioensbier

Café

Bierbrouwer Grolsch heeft vannacht hard gewerkt aan de productie van een speciaal kampioensbier voor FC Twente. Het gerstennat onder de naam Trots moet vandaag al te koop zijn bij supermarkten en slijterijen in de regio.

Grolsch komt met kampioensbier

FC Twente werd afgelopen zondag voor het eerst in de geschiedenis van de club kampioen van Nederland. Bierbrouwer Grolsch is nauw betrokken bij de club. Zo is het bedrijf naamgever van het stadion van FC Twente en vierden spelers, bestuursleden en andere direct betrokkenen gisteravond een deel van het kampioensfeest bij de brouwerij van Grolsch in Enschede.

Vele honderden supporters

Bij de brouwerij hadden zich zondagavond enkele honderden supporters gemeld. Twente viert het kampioenschap echter pas maandagmiddag in de openbaarheid. De supporters vertrokken derhalve nadat ze hiertoe waren opgeroepen. FC Twente zorgde door de rit terug vanuit Breda voor chaotische toestanden op de wegen.

Reageer op dit artikel