nieuws

Nieuwe nachtclub in de oude iT

Café

Amsterdam krijgt op 29 april een nieuwe nachtclub in de kelder van de voormalige discotheek iT in de Amstelstraat. De club met de naam Air kan 200 tot 1300 mensen herbergen vanwege schaalbaarheid die is aangebracht.

Nieuwe nachtclub in de oude iT

De garderobe in de club heeft plaatsgemaakt voor elektronische lockers waar bezoekers snel en veilig persoonlijke eigendommen in kunnen opbergen. De vijf bars zijn volledig geautomatiseerd, alle drank komt uit de drankkelder.

Contant betalen kan er niet; bezoekers maken er gebruik van d Air Card, een opwaardeerbare kaart met een chip erin. Volgens de initiatiefnemers scheelt dit meer dan dertig procent wachttijd aan de bar.

De club beschikt tevens over twee rookruimtes met elk hun eigen design en sfeer.

Mensen achter de Air zijn Sander Groet, Sjoerd Wynia en Niels de Geus. De laatste twee werkten al langer samen bij hun organisatiebureau The Good Guyz. ‘De muzikale programmering is heel divers en zal per avond van de week verschillen. Variërend van techno, tech-house tot hiphop en disco.’

Reageer op dit artikel