nieuws

Noordwijk gaat bedienen op het strand

Café

Lekker luieren op het strand en je drankje laten brengen bij je windscherm? Binnenkort is het mogelijk op het Noordwijkse strand. Vanaf 21 juni starten zeven Noordwijkse strandpaviljoens met bestellen en betalen via de mobiele telefoon. Deze week kan dat al vanaf het terras, maar binnen een paar weken ook bij je windscherm.

Noordwijk gaat bedienen op het strand

Gewerkt wordt met MyOrder, een gratis programma waarmee je met je mobiele telefoon een drankje kunt bestellen en betalen. Vanaf je telefoon met internetverbinding kun je de menukaart bekijken van het strandpaviljoen en een bestelling plaatsen. Het personeel ontvangt de bestelling via een bon uit de kassa en komt het gewenste drankje brengen. De bestelling verloopt via Rabo SMS Betalen van de Rabobank. Dit werkt ongeacht bank en provider.

De Noordwijkse strandpaviljoens die meedoen zijn: De Klink, De Strandgans, De Zeemeeuw, De Zeester, Nederzandt, Palm Plaza en Van Roon. De deelnemende paviljoens hebben sinds begin mei het systeem getest en ermee gewerkt op hun terrassen. Vanaf 21 juni is betalen en bestellen via je telefoon bij de paviljoens in Noordwijk een feit.

Noordwijk ziet het mobiele betalingssysteem als extra toegevoegde waarde voor haar strandgasten. Ambitie van de badplaats is om ‘Holland’s Finest Beach’ te zijn. Door het aangaan van dit soort innovatieve projecten wil Noordwijk voorop lopen in strandtrends.

Reageer op dit artikel