nieuws

Pas biedt cafékorting voor Rotterdamse jongeren

Café

De Rotterdampas YouEdition is een pas waarmee jongeren korting krijgen op de vijftig leukste dingen die de maasstad te bieden heeft, waaronder veel cafés.

Pas biedt cafékorting voor Rotterdamse jongeren

Burgemeester van Rotterdam Ivo Opstelten reikte vorige week tijdens de studentenintroductie de eerste van de in totaal 65.000 passen uit, bedoeld om studenten de laten zien dat Rotterdam de stad is waar het gebeurt.

De pas biedt onder het motto Rotterdam Durft! kortingen op theater, dierentuin en evenementen als het filmfestival of een sportwedstrijd, maar ook bij aanschaf van een fiets en gratis condooms.

Verder biedt een aantal Rotterdamse cafés en discotheken op vertoon van de pas gratis hapjes of entree, of sterk gereduceerde huurtarieven voor feestjes.

De YouEdition pas is een initiatief van de al bestaande, betaalde Rotterdampas, waarmee soortgelijke kortingen verkregen kunnen worden tegen betaling van 55 euro per jaar.

Als de YouEdition een succes blijkt, wordt hij vanaf volgend jaar aangeboden tegen een aantrekkelijk tarief, laat Erik Reitsma van Rotterdampas weten.

Reageer op dit artikel