nieuws

Starbucks koffie in Nederlandse supermarkten

Café

Koffieketen Starbucks die in april haar eerste lang verwachte binnenstad-vestiging opende in Amsterdam, gaat ook koffieproducten via de Nederlandse supermarkten verkopen. Supermarktketen Hoogvliet start volgende week met de verkoop van drie ready to drink ijskoffies.

Starbucks koffie in Nederlandse supermarkten

De supermarktketen heeft drie ijskoffies van Starbucks in het assortiment. Het gaat om de Quandi Latte Caramel (fairtrade espresso met verse melk en de smaak van zoete karamel) en Seattle Latte (ice coffee) voor het zuivelschap en de Starbucks Doubleshot (dubbele espresso) die te vinden is bij de frisdranken.

Hoogvliet is de eerste supermarktketen in Nederland die met Starbucks in zee gaat. Het gaat om een test die Hoogvliet samen met Arla Foods, de leverancier van de Starbucks-producten, in Nederland inzet, meldt vakblad Distrifood.

Het nieuwe assortiment wordt gepresenteerd in de nieuwe weekfolder van de supermarktketen.

De uitbreiding van het merk Starbucks naar nieuwe distributiekanalen over de hele wereld maakt deel uit van de langetermijnplannen van Starbucks.

Reageer op dit artikel