nieuws

Tomorrowland beste festival ter wereld

Café

Het Belgische dancefestival Tomorrowland is uitgeroepen tot beste festival ter wereld van 2011. Dat gebeurde tijdens de Miami Winter Music Conference. Het dance festival dat sinds 2005 in het Belgische Boom wordt gehouden, wordt georganiseerd door ID&T van Duncan Stutterheim.

Tomorrowland beste festival ter wereld

ID&T is in Nederland bekend van onder andere Sensation dat ook was genomineerd.

Dat maakte het pr-bureau van festivalorganisator ID&T vrijdag bekend. Er werd meer dan 2 miljoen keer gestemd, vanuit 185 verschillende landen. Manu Beers, organisator Tomorrowland: ‘We zijn enorm blij met deze award. Het is de kroon op ons werk van de afgelopen acht jaar. Het is een mooi compliment en het geeft ons een boost om elk jaar het beste van onszelf te geven.’

Tomorrowland in Boom vond in 2005 voor het eerst plaats met 10.000 bezoekers. Het festival, dat inmiddels 3 dagen duurt, trok vorig jaar 180.000 belangstellenden. Op het festival komen verschillende elektronische muziekstijlen aan bod, van groove- en clubmuziek tot jump en hardstyle.

De achtste editie van Tomorrowland begint op 27 juli met optredens van o.a. van Maceo Plex, DJ Rush en Avicii.

Reageer op dit artikel