nieuws

Sexy barmannenkalender voor het goede doel

Café

Delftse barmannen worden voor het goede doel gefotografeerd en gebundeld in een kalender voor 2013. De opbrengst van de verkoop gaat naar de lokale Voedselbank. De Barmannenkalender is een initiatief van de stichting Couvert Extra.

Sexy barmannenkalender voor het goede doel

Voor de jaarkalender met het thema ‘Delftse Barmannen’ is voor elke maand één barman (en in sommige gevallen een tweetal) gefotografeerd in de horecagelegenheid waar hij werkt. Zij zijn op geheel eigen wijze – met ontblote torso’s – en met een knipoog vastgelegd.

Het eerste exemplaar, dat is voorzien van de handtekeningen van alle in de kalender opgenomen barmannen, wordt zondag 2 december geveild in Stadscafé De Waag in Delft. Die avond gaan ook andere stukken onder de hamer voor de lokale Voedselbank, onder andere een date met één van de gefotografeerde barmannen.

De kalender is vanaf die datum voor 10 euro te koop bij verschillende Delftse horecagelegenheden en boekhandel Huyser.

Reageer op dit artikel