nieuws

Nightlife Awards voor uitgaansgelegenheden

Café

Beachclub Vroeger in Bloemendaal (populairste beachclub), Crazy Piano’s in Scheveningen (danscafé), Air in Amsterdam (club) en Brothers in Bunnik (megaclub) hebben dinsdag 22 oktober een Nightlife Award gewonnen.

Nightlife Awards voor uitgaansgelegenheden

De Nightlife Awards werden dinsdagavond 22 oktober in Bunnik voor de tiende keer uitgereikt aan de populairste uitgaansgelegenheden van Nederland. In 2013 werden daar voor het eerst awards voor Vlaamse bedrijven aan toegevoegd.

Populairste bedrijven

Beachclub Vroeger in Bloemendaal werd uitgeroepen tot populairste beachclub van Nederland. In de categorie danscafé ging de awards naar Crazy Piano’s, gevestigd op de Scheveningse boulevard.  Tot populairste club werd Air in Amsterdam uitgeroepen en beste megaclub werd Brothers in Bunnik.

Vlaanderen

Voor het eerst werden dit jaar ook awards uitgereikt aan de populairste uitgaansgelegenheden in Vlaanderen. Veertig bedrijven ontvingen een nominatie, twee een prijs. Carré uit Willebroek werd uitgeroepen tot populairste club, Noxx uit Antwerpen won in de categorie megaclub.

De Nightlife Awards zijn een initiatief van Nightlife Magazine.

Reageer op dit artikel