nieuws

Hanos start inspiratiecentrum Studio Senses

Café

Hanos werkt aan een nieuw experience center voor inrichting, interieur en identiteit van horecabedrijven. Binnen, buiten en in de keuken. Het project opent op 7 oktober in Zwolle en heet Studio Senses.

Hanos start inspiratiecentrum Studio Senses

Hanos start het project onder het motto: ‘To be inspired is great, to inspire other professionals is incredible’

‘Studio Senses is ons nieuwe experience center voor inrichting, interieur en identiteit. Dit experience center voor, door en met professionele sfeer- & smaakmakers opent op dinsdag 7 oktober haar deuren aan de Schokkerweg 9 in Zwolle,’ zegt Hanos in een persverklaring. Studio Senses heeft een oppervlakte van ruim vijfduizend vierkante meter.

‘Onze klanten hebben ons geïnspireerd om dit belevingsconcept op te zetten en wij streven er naar om onze klanten vervolgens weer te inspireren op het gebied van inrichting, interieur en identiteit.’

Inspiratiebron

Shops van gevestigde namen worden aangevuld met bijzondere nieuwkomers. Studio Senses is jaarrond geopend en krijgt elk kwartaal een ander thema als inspiratiebron.

Wie werken er mee?

Kaja Interieurs, Stackchairs, All Weather Chairs, Higold excellent outdoor, Van Gestel Grootkeukentechniek, Fourcroy, Distrivers, Hanos+, Coffee Experience, AnyTyme, Ik (k)ook bewust en Select by Hanos.