nieuws

Tweede editie Mooi!2015 tijdens Horecava

Café

De Horecava en Horecabrains organiseren woensdag 14 januari het netwerkfeest Mooi!2015. Het is de tweede maal dat het event plaatsvindt en dit gebeurt, evenals vorig jaar, op woensdagavond 14 januari in de Zuidpool achter de Amsterdam RAI.

Tweede editie Mooi!2015 tijdens Horecava

Mooi!2015 is door het landelijke horecasamenwerkingsverband Horecabrains in het leven geroepen om het nieuwe jaar op een feestelijke en positieve manier van start te laten gaan. Het feest is voor directie en management van Horecabedrijven en voor toeleveranciers die op de Horecava staan of deel uitmaken van het Horecabrains-netwerk.

Nachtburgemeester Nederland

Naast het feest en het netwerken wordt op de avond ook de nieuwe Nachtburgemeester  van Nederland gekozen en de Positivo Award uitgereikt. Vorig jaar werd zanger Wolter Kroes gehuldigd als landelijke Nachtburgemeester, woensdag 14 januari wordt zijn opvolger bekendgemaakt.

Positivo Award 2015

Ook wordt de Positivo Award 2015 uitgereikt. Deze gaat naar iemand binnen de horeca die altijd positief is en blijft. Iemand die volgens de organisatie ‘ook bij tegenslagen doorgaat met ondernemen en een voorbeeld voor anderen is.’ Kandidaten kunnen aangemeld worden via https://my.rai.nl/nl/horecava/positivoaward.

Reageer op dit artikel