nieuws

Bols beklinkt Passoã-samenwerking met Rémy

Café 2495

Lucas Bols heeft overeenstemming bereikt met Rémy Cointreau over hun eerder aangekondigde joint venture. Rémy Cointreau brengt alle activiteiten van likeurmerk Passoã in, waar Bols vervolgens mee aan de slag gaat, zo werd vrijdag gemeld.

Bols beklinkt Passoã-samenwerking met Rémy

Bols liet begin september al weten bijna rond te zijn met het internationale drankenconcern. Het noemde Passoã toen een ‘onmisbaar ingrediënt’ in verschillende cocktails, dat bovendien wereldwijd wordt gebruikt. Daarmee is het volgens het bedrijf een goede aanvulling op de merken die Bols zelf al internationaal verkoopt.

Bols

Bols verwacht dat de samenwerking zijn winst per aandeel met 20 procent kan verhogen. Op termijn kan het Nederlandse bedrijf alle aandelen in de joint venture verwerven. Bols levert bij de oprichting, die naar verwachting eind dit jaar wordt afgerond, 5 miljoen euro werkkapitaal.

Reageer op dit artikel