nieuws

Terras Bootcamp 2018: meer halen uit de menukaart

Café 1797

Tijdens de Terras Bootcamp 2018 worden tien verschillende sessies gegeven. Hieronder ook; de slimme menukaart. Chef-kok Evert te Pas (24Kitchen) deelt tips en trucs over inkoop, presentatie en hoe je slim om kan gaan met piek- en daluren.

Terras Bootcamp 2018: meer halen uit de menukaart

Evert te Pas, chef-kok bij onder meer 24Kitchen, vertelt tijdens de Terras Bootcamp 2018, op maandag 12 maart in Breda, over het slim inrichten van de menukaart. ‘Het CBS heeft berekend dat de horeca in Nederland een tekort aan personeel heeft van 11%. Dit vergt een efficiënte werkwijze als het gaat om de samenstelling van gerechten, mise-en-place en de keuze van ingrediënten.’

Schrijf je hier in voor de Terras Bootcamp 2018

Optimaal rendement: piek- en daluren en derving

Tijdens de workshop ‘De slimme terraskaart’ laat Te Pas zien hoe er middels een slimme menukaart optimaal rendement uit een zaak gehaald kan worden. Hierbij is dan speciale aandacht voor  aspecten als piek- en daluren en derving. Daarnaast zal de chef-kok vernieuwende en efficiënte gerechten presenteren en tips & trucs meenemen als het gaat om inkoop en presentatie.

Bekijk hier het volledige programma van de Terras Bootcamp 2018

Reageer op dit artikel