nieuws

Pop-up cocktailbar ‘Botanicals by Spector’ opent in Utrecht

Café 1395

Tijdens het weekend van 13 t/m 15 april opent pop-up cocktailbar ‘Botanicals by Spector’ in hartje Utrecht. Het is een een initiatief van de makers van het nieuwe Utrechtse vermouth merk Spector.

Pop-up cocktailbar ‘Botanicals by Spector’ opent in Utrecht

Alleen voor dit weekend, wordt het pand van JK24, gelegen aan het Janskerkhof, omgetoverd tot een ware botanische tuin. De mannen van Spector schenken het gehele weekend verrassende, spannende cocktails met kruiden & specerijen in de hoofdrol.

Vermouth wint de laatste jaren aan populariteit en doet het naast puur met ijs erg goed in zowel klassieke als eigentijdse cocktails. Spector draagt zijn steentje bij en tilt vermouth naar een nieuw niveau met meer dan 40 verschillende botanicals. Spector vormt daarmee het belangrijkste ingrediënt voor een weekend dat de smaakpapillen zal doen jubelen.

Botanicals by Spector

De pop-up cocktailbar is geopend in het weekend van 13 t/m 15 april. Vrijdag en zaterdag gaan de deuren van het eind van de middag tot middernacht open. Zondagmiddag is voor genodigden.

Reageer op dit artikel