nieuws

Strandtent Blue Lagoon in Scheveningen afgebrand

Café 3066

Strandtent Blue Lagoon aan de boulevard van Scheveningen is donderdagochtend 19 april 2018 volledig afgebrand. Er zijn geen gewonden gevallen.

Strandtent Blue Lagoon in Scheveningen afgebrand

Omliggende horecazaken van strandtent Blue Lagoon zijn allemaal behouden gebleven. Wrang genoeg brandde de horecagelegenheid af op één van de eerste echt warme dagen van het seizoen.

De strandtent Blue Lagoon stond al ‘bijna volledig in brand’, toen de brandweer arriveerde, laat een woordvoerster weten. Met veel eenheden heeft de brandweer het vuur onder controle gekregen. Daarbij zijn de gasflessen in de keuken  goed in de gaten gehouden vanwege eventueel explosiegevaar.

Ook heeft de brandweer kunnen voorkomen dat het vuur oversloeg naar de naastliggende strandtenten. Er raakte niemand gewond.

Leestip

Leestip

De Haagse burgemeester Pauline Krikke was donderdagochtend 19 april ook aanwezig bij de afgebrande strandtent en sprak met Omroep West. ‘Ik vind het verschrikkelijk voor de eigenaar en het personeel.’ Krikke heeft uitgebreid met de eigenaar gesproken. ‘Ik ben onder de indruk van haar spirit om ondanks alles toch door te gaan.’

Blue Lagoon heeft later op donderdag haar stukje strand opgebouwd met de loungebedjes voor de verhuur. ‘Never give up’ schrijven ze op Facebook.

 

 

Reageer op dit artikel