nieuws

Mogelijk glas in flesjes Stella Artois

Café 1078

Stella Artois roept flesjes bier terug omdat er mogelijk glas in zit. Het gaat om groene flesjes van 33 centiliter en in ons land om een kleine hoeveelheid van minder dan 3,85 procent van alle in Nederland verkochte glazen flesjes Stella Artois. In Nederland zijn deze verkocht via Jumbo en een zeer beperkt aantal cafés en restaurants.

Mogelijk glas in flesjes Stella Artois

Ook in onder meer België, Spanje, Malta, Cyprus, Griekenland, Portugal en Polen worden maatregelen getroffen door Stella Artois. In flessen gemaakt door een externe glasproducent werden ‘afwijkingen ontdekt die ervoor kunnen zorgen dat kleine stukjes glas loskomen en mogelijk in het bier zouden kunnen vallen.’

Label Stella Artois online checken

De meeste flesjes kwamen terecht in de Verenigde Staten en Canada. Consumenten en klanten die willen weten of het gaat om flesjes die zij hebben, kunnen het label checken op de website van  brouwer AB InBev.

Reageer op dit artikel