nieuws

Uitreiking eerste diploma’s SVH Bier 1

Café 919

Deelnemers aan het examen SVH Bier 1 hebben donderdag 24 mei hun diploma in ontvangst genomen. De tien kandidaten zijn de eerste lichting die de online cursus van Biertraining.nl succesvol afgerond hebben.

Uitreiking eerste diploma’s SVH Bier 1

De eerste examens SVH Bier 1 zijn op dinsdag 1 mei afgenomen bij Café Faber in Nijmegen. De weken voorafgaand aan het examen hebben tien medewerkers van verschillende Nijmeegse café’s hun bierkennis online verbreed op Biertraining.nl. Op de dag van het examen is er in een twee uur durende praktijksessie aandacht geschonken aan het proeven, beschrijven en herkennen van verschillende bierstijlen.

SVH Bier branche-erkendBieropleiding Biertraining.nl SVH Bier

Alle tien de deelnemers hebben het examen met succes afgelegd. Manager Tim Nouws van Café Faber: ‘Wij investeren al jaren in de ontwikkeling van onze medewerkers. Als ik kijk met hoeveel enthousiasme mijn medewerkers nu onderling discussiëren over bier en met hoeveel meer zekerheid ze achter de bar staan, dan kunnen we alleen maar spreken van een succes. Helemaal nu er een branche-erkend diploma aan is toegevoegd.’

Biertraining.nl

Het programma van Biertraining.nl is grotendeels online en bestaat uit de basiskennis van bier, verschillende biertypen en praktijk. Voor de ondernemer is er een overzicht in de progressie van de medewerkers. Voorafgaand aan het examen is er nog een praktijktraining waarbij de nadruk ligt op het proeven en beschrijven van het bier.

Reageer op dit artikel