Pannenkoekencafé De Pannenkoek opent deuren in Amstelveen

Pannenkoekencafé De Pannenkoek opent deuren in Amstelveen

Stadscafé De Pannenkoek heeft haar deuren geopend in Amstelveen. Van lunch- en borrelgerechten tot 'Pannenkoek-uit-het-vuistje' om mee te nemen. Ter gelegenheid van de opening, is er een 'Pannenkoekendriedaagse' georganiseerd.

De Pannenkoek heeft haar deuren geopend aan het Buitenplein in Stadshart Amstelveen. De eigenaar van de onderneming Niels Righarts heeft, na een grote metamorfose van het pand, met stadscafé De Pannenkoek een uniek pannenkoekencafé gecreëerd.

Het menu bestaat uit een ruime keuze aan pannenkoeken en lunch- en borrelgerechten, voor elk moment van de dag. Verrassende variaties zijn een ‘Pannenkoek-uit-het-vuistje’ voor onderweg en de ‘Familiestapel pannenkoeken’, geserveerd 'zoals iedereen die van thuis kent met een deksel en een pannenlap er bovenop.'

Huiselijke sfeer en drie dagen lang pannenkoeken

Righarts, die het samen met zijn vriendin Mariët Vaneveld geopend heeft, zegt tevreden te zijn. 'We hebben een huiselijke sfeer met een industriële tint weten te creëren.' Naast pannenkoeken worden er ook tosti's, wraps en borrelhappen geserveerd. De Pannenkoek is zondag en maandag van 11.30 uur tot 21.00 uur geopend en dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 uur tot 21.00 uur.

Ter gelegenheid van de officiële opening organiseert De Pannenkoek een pannenkoekendriedaagse, waarbij bezoekers getrakteerd worden op speciale kortingsacties. Op vrijdag 28 september worden er in het Stadshart vouchers uitgedeeld om een pannenkoek-uit-het-vuistje te komen proeven. Op zaterdag 29 september wordt er bij een online of telefonische reservering de tweede naturel pannenkoek gratis weggegeven en op zondag 30 september krijgen bezoekers bij een bestelling van een Familiestapel pannenkoeken een kan limonade (t.w.v. €5) cadeau.