Horeca Run haalt geld op voor horecaondernemers 

Horeca Run haalt geld op voor horecaondernemers 

Op het platform Horeca Run kunnen mensen met een sportieve activiteit geld inzamelen voor een zelfgekozen horecaonderneming in Nederland. De opbrengst voor iedere ondernemer wordt na het eind van de Horeca Run gedoneerd.

Iedereen kan zich inschrijven op het platform Horeca Run met een sportieve actie voor je favoriete lunchroom, café of restaurant. In de actie beschrijven deelnemers wat ze gaan doen. De activiteit kun je zelf bepalen. Daarna bepalen deelnemers voor welke horecaonderneming je in beweging komt. Deelnemers laten zich sponsoren of doneren zelf een bedrag. De opbrengst van je sportieve actie wordt aan het einde van de Horeca Run gedoneerd aan de horecaonderneming.

Wie landelijk het meest heeft opgehaald komt in de ‘top 12’ op het podium. Mensen die liever geen sportieve activiteit starten, maar wel willen doneren kunnen ook terecht op het platform.

Het doel van dit platform is het steunen van de horecaondernemers, omdat ze 2,5 maand stil hebben moeten liggen en nu ze open zijn ook minder mensen kunnen bedienen.