Midgetgolf in zalencentrum De Hofnar in Aalten

Midgetgolf in zalencentrum De Hofnar in Aalten

Evenementencentrum De Hofnar in Aalten start in haar grote zaal (ruim duizend vierkante meter) een indoor midgetgolf baan. De zaal met een capaciteit van 1600 personen wordt al geruime tijd niet meer gebruikt omdat concerten, feesten en evenementen niet door mogen gaan vanwege Covid-19.

Het team van evenementencentrum De Hofnar Aalten heeft in de grote zaal nu een 12 holes midgetgolf baan gerealiseerd met als decor van het magazijn van de Kerstman.

‘Wat doe je als je enorme concertzaal gesloten is vanwege de corona maatregelen? Juist, dan bouw je het compleet om tot 'Magazijn van de Kerstman en legt er een hele echte 12-holes Midgetgolfbaan in,’ zegt eigenaar Frank Wensink. Naast de midgetgolf organiseert ondernemer Wensink ook online muziekbingo’s via een livestream en liet hij eerder al cocktails aan huis bezorgen.

Golfen bij Hofnar Aalten

Alleen personen die komen midgetgolfen mogen op reservering naar binnen. Toeschouwers zijn niet welkom. Ook mogen er maximaal vier personen per boeking naar binnen, met uitzondering van mensen die groter een gezamenlijk huishouden vormen. Ook zijn mondkapjes binnen verplicht voor personen ouder dan 12 jaar.

Midgetgolfen kan vijf dagen per week van woensdag tot en met zondag. Het kost 5 euro per persoon.

In het pand zijn looproutes duidelijk aangegeven en ook beschikt de zaal over een klimaatsysteem dat verse buitenlucht naar binnen blaast en aan de andere kant opzuigt en weer naar buiten blaast. Hierdoor ontstaat er een continue stroom van verse frisse lucht met een behagelijke temperatuur. Natuurlijk worden de materialen na elke boeking gereinigd.

De Hofnar beschikt in totaal over zeven zalen waarvan de grootste nu is ingericht als midgetgolf baan.