• Inloggen
  • Abonneren
Misset Horeca
  • ONDERNEMEN
    • Horecabedrijf starten
    • Financieel
  • PERSONEEL
    • Medewerkers werven en aannemen
    • Medewerkers aan het werk
    • Wetten, Regels & CAO
    • Conflicten, problemen & uit dienst
  • TERRAS
  • KEUKEN
    • Apparatuur
    • Op de kaart
  • INTERIEUR
    • Conceptontwikkeling
    • Inrichting
    • Binnenkijken bij
  • TRENDS

Cateringnieuws

Al het cateringnieuws
Fotocredits: Tamara Verheij / Inbeeldt

Bijen helpen Bas Diks bij het NK Lekkerste Broodje 2024

Hij werd tweede tijdens het NK Lekkerste Broodje 2023 en daar baalde hij een klein beetje van. Bas Diks van Diks Authentiek Culinair geeft echter...

Elf bedrijfscateraars gaan voor 60 procent plantaardige eiwitten

Elf bedrijfscateraars gaan voor 60 procent plantaardige eiwitten

Elf bedrijfscateraars committeren zich aan de 'meer plant, minder dier'-doelstelling van Wakker Dier. In 2030 is minimaal zestig procent van de...

Sodexo lanceert Kitchen Works: energie, snelheid en gemak

Sodexo lanceert Kitchen Works: energie, snelheid en gemak

Sodexo lanceert de nieuwe foodservice Kitchen Works waarin energie, snelheid en gemak centraal staan.

Aantal cateraars door het dak: 'Uitgegroeid tot grootste categorie in horeca'

Aantal cateraars door het dak: 'Uitgegroeid tot grootste categorie in horeca'

Cateraars in Nederland schieten als paddenstoelen uit de grond. Uit cijfers van dataspecialist BoldData blijkt 5670 Nederlanders zich sinds begin...

default

Horeca Jachtslot Mookerheide opent deuren voor publiek

Medio juli openen Roeland de Ridder en Sylvia de Ridder-Van der Valk hun restaurant in Jachtslot Mookerheide. Het eerste deel van het jachtslot wordt...

Vlnr.: Roy Odekerken (bestuur VOCC), Jacqueline van Beek (bestuur Veneca, Managing Director Compass Group Nederland), Ard van der Steur (voorzitter Veneca), Rijnie Trip (bestuur VOCC, directeur Van Lier Catering) Michiel Meier Mattern (voorzitter ONCE), Marcel Beijk (bestuur VOCC, directeur Beijk Catering), Pierre Smits (bestuur VOCC)

Branche-organisaties catering gaan samenwerken

De verenigingen ONCE, Veneca en VOCC hebben een nieuwe samenwerking aangekondigd. Het doel: op 1 januari 2024 een belangenplatform realiseren voor...

The Greanery dining experience keert terug

The Greanery dining experience keert terug

Tot en met 24 december strijkt The Greanery neer in het Transformatorhuis in Amsterdam. Dit historische pand op het Westergasterrein is het decor van...

Compass Group neemt Maison van den Boer over

Compass Group neemt Maison van den Boer over

Cateraar Compass Group heeft een definitieve overeenkomst te gesloten voor de overname van cateraar Maison van den Boer.

Vermaat wint met Join Program contract voor HQ Booking.com

Vermaat wint met Join Program contract voor HQ Booking.com

Vermaat gaat met Join Program de f&b verzorgen voor het nieuwe hoofdkantoor van Booking.com naast het Centraal Station in Amsterdam. Wat gaan ze er...

Meer cateringnieuws
Markies Catering wint Europese aanbesteding mbo-instelling

Markies Catering wint Europese aanbesteding mbo-instelling

Een duurzaam en gezond voedselaanbod, intensief hergebruik van overgebleven producten en het doneren van reststromen aan stadsboerderijen in...

Brownies & Downies sluit zich aan bij Albron

Brownies & Downies sluit zich aan bij Albron

Per 1 september 2022 zal de sociale franchiseformule Brownies & Downies onderdeel worden van Albron. Bij Brownies & Downies hebben medewerkers met...

Gaggan Anand, Thijs Meliefste en  Roger van Damme op Tomorrowland

Gaggan Anand, Thijs Meliefste en Roger van Damme op Tomorrowland

De meest bekroonde chef in Azië wiens restaurant in Bangkok gedurende vier opeenvolgende jaren verkozen werd tot 'Beste Aziatische Restaurant' kookt...

Chefs van Vermaat gaan alleen nog duurzame vis serveren

Chefs van Vermaat gaan alleen nog duurzame vis serveren

Vermaat gaat ervoor zorgen dat er in haar 400 restaurants geen vis meer verkrijgbaar is die bedreigd wordt, is verkregen uit illegale vangst of wordt...

Foto: Anne van der Woude

Veel nieuwe cateraars erbij met festivals en feesten voor de boeg

Met veel grote festivals voor de deur beginnen veel Nederlanders een eigen zaak in de eventcatering. Volgens de Kamer van Koophandel (KVK) was de...

Meer starters en stoppers in de horeca

Meer starters en stoppers in de horeca

Het aantal starters is in mei 2022 is hoger dan in dezelfde maand vorig jaar. Met 21.345 starters is de toename 16%. Dit blijkt uit het KVK...

Meer cateringnieuws

Krijg het beste van Misset Horeca in je mail

Misset Horeca houdt ambitieuze ondernemers op de hoogte van alle actuele ontwikkelingen in de horecabranche. Schrijf je nu in voor de Misset Horeca-nieuwsbrief en ontvang gratis het actuele horecanieuws, praktische tips en adviezen op het gebied van ondernemerschap.
  1. Vacatures

Bekijk vacatures
  • Abonneren
  • Collecties
  • Nieuwsbrieven
  • Digitaal magazine
  • Vacatures
  • Partners
  • Adverteren
  • Over Misset Horeca

Thema's

  • Ondernemen
  • Personeel
  • Terras
  • Keuken
  • Interieur
  • Trends

Starter

Branches

  • Hotel
  • Restaurant
  • Café
  • Fastservice
  • Catering

Gastronomische gidsen

  • Michelin
  • Gault&Millau
  • Lekker

Dranken

  • Bier
  • Koffie

Events

  • Terras Top 100

Productintroducties

Misset Horeca is onderdeel van VMN media. Op gebruik van deze site zijn de volgende regelingen van toepassing: Algemene Voorwaarden en Privacy en Cookie beleid | Privacy instellingen