nieuws

Beste bedrijfsrestaurant staat in Rotterdam bij Unilever

Catering

Het bedrijfsrestaurant van Unilever Corporate Center in Rotterdam is de beste van Nederland. Het cateringteam heeft vanavond daarvoor de Misset Catering Award voor Bedrijfsrestaurant van het Jaar ontvangen. De jury roemt de goede organisatie van het team en de enorme liefde voor eten en drinken.

Beste bedrijfsrestaurant staat in Rotterdam bij Unilever

Misset Catering reikte vanavond op de universiteit van Wageningen haar eigen Awards uit. Die voor beste bedrijfsrestaurant (met meer dan vijf cateringmedewerkers) ging naar het dolgelukkige cateringteam van Unilever Corporate Center in Rotterdam. De bedrijfscatering op het kantoor waar de directie van Unilever zetelt is in eigen handen. Het 25 man tellend cateringteam staat onder leiding van een kok die voorheen werkte in toprestaurants, Wouter van Dort.

Het bedrijfsrestaurant doet denken aan een van de betere horecabedrijven. Uit het juryrapport blijkt dat het restaurant 230.000 gasten per jaar verwelkomt. De mogelijkheden zijn legio: van complete vergaderservice tot catering voor partijen en feesten en ontbijt en diners.

De jury vindt ‘de operatie geolied en professioneel’ en het product ‘gevarieerd, vakkundig en divers’. Een pluim is er ook voor opdrachtgever Unilever. Facilitymanager Robert Tuinenberg maakt veel mogelijk voor het (beste) bedrijfsrestaurant.

Bekijk hier een fotoreportage van deze Award-winnaar:

Profiel:

Meer nieuwsberichten over de Misset Catering Awards:

Reageer op dit artikel