nieuws

Prorestdirecteur in bestuur Veneca

Catering

Dick Bennink, directeur van Prorest Catering, treedt toe tot het bestuur van de Vereniging Nederlandse Cateringorganisaties (Veneca). Hij volgt Geert van de Ven op, die sinds 1996 bij de vereniging betrokken is.

Prorestdirecteur in bestuur Veneca

De bestuurswissel werd tijdens het jaarlijkse galadiner bekendgemaakt. Tijdens het diner werd ook de Veneca Award uitgereikt, dit jaar aan minister Gerda Verburg van LNV.

Bennink is met zijn bedrijfsinds 1989 lid van Veneca. Prorest, onderdeel van Facilicom, is sinds 1986 actief op de Nederlandse markt en heeft sindsdien een gestage groei doorgemaakt. Prorest verzorgt het beheer en de exploitatie van bedrijfsrestaurants voor bijna 200 opdrachtgevers. Naast contractcatering is Prorest actief in transportcatering, scholencatering en projectadvisering. De heer Bennink leidt het bedrijf sinds 2002.

Benninks voorganger Van de Ven heeft zich vooral ingezet voor de belangen van de kleinere cateringorganisaties en stond pal voor een goede en gezonde cao. Het is vooral aan hem te danken dat de vereniging duurzaam hoog op de agenda heeft gezet en er afspraken gemaakt konden worden met de overheid over de inzet op duurzaam en biologisch.

Reageer op dit artikel