nieuws

Koksverenigingen zoeken innovaties

Catering

Twee verenigingen van koks en managers die zich met voeding en ambiance in de institutionele sector bezighouden, roepen collega’s en bedrijven op om innovaties in te zenden in het kader van de Koks Innovatie Trofee. Het is de vierde keer dat deze plaats vindt.

Koksverenigingen zoeken innovaties

De Koks Innovatie Trofee is een podium voor innovaties van fabrikanten, leveranciers, koks en managers. Het gaat om producten, diensten en concepten die leiden tot vooruitgang op het gebied van eten, drinken en ambiance in de institutionele sector. Horeca-achtige toepassingen kunnen daar deel van uit maken. De organisatie ligt in handen van Het Kokskwartet en de VHVG Food & Hospitality Management.

Deelnemers worden via www.innovatietrofee.nl opgeroepen zich in te schrijven. Dat kan tot 1 april. Een deskundige jury zal bepalen welke innovaties (drie per categorie) worden genomineerd en gaan winnen. Uit de categoriewinnaars komt een overall winnaar te voorschijn. Het publiek kan via internet ook stemmen op de innovaties. De inzending die via internet de meeste stemmen krijgt, wint de publieksprijs.

Deelnemers strijden in drie categorieën; Apparatuur, Food & Beverage en Concept & Management. De prijzen voor de Koks Innovatie Trofee 2011 worden op 13 september 2011 tijdens de Deli XL Foodservice Fair in Apeldoorn uitgereikt.

Reageer op dit artikel