nieuws

DeBorrelFabriek verovert Berlijn

Catering

Een Nederlandse partycateraar die sterk voor de dag komt op een internationaal symposium in Berlijn. DeBorrelFabriek liet zich daar van zijn beste kant zien. Meer dan 3000 bezoekers per dag werden drie dagen lang verzorgd tijdens het REDKEN European Symposium 2012 in Berlijn.

DeBorrelFabriek verovert Berlijn

Samen met de Duitse BEEFTEA Group ontwikkelde DeBorrelFabriek een F&B concept op maat, passend bij de werktitel ‘Create a 5th Avenue NYC experience’. Drie hallen van de bijzondere locatie Flughafen Tempelhof werden door de Amsterdamse partycateraar ingericht en omgetoverd met verschillende F&B stands.

Een aantal concepten werd speciaal voor REDKEN ontwikkeld en met behulp van deze concepten werd de themabeleving versterkt, aldus Kim Borrel. DeBorrelFabriek creëerde onder andere een Times Square alwaar een blinkende Airstream caravan van 10 meter stond. Hier werden hamburgers bereid. Daarnaast was er een real time China Town, als ook een replica van Little Italy waar de pizza’s live voor de ogen van gasten werden bereid.