nieuws

Derde expeditie over voedingtrends in zorg

Catering

Voor de derde maal wordt TrendExpeditie Voerdingstrends in de Zorg gehouden. Op vrijdag 23 mei vindt de bijeenkomst over voedingtrends in de zorgsector plaats op diverse locaties rondom Rotterdam.

Derde expeditie over voedingtrends in zorg

Dat meldt TrendExpedition.com, de organisator van de bijeenkomst. Het programma omvat de belangrijkste trends in cliëntenwensen rondom de maaltijden en legt de nadruk op het genereren van onderscheidend vermogen per zorginstelling.

Aan de orde komen onder andere een werkbezoek aan een commercieel hotelcomplex dat model staat voor de zorginstelling van de toekomst, een presentatie over gezond eten voor kinderen en een uitgebreide trendpresentatie door Monique Willemse, initiatiefnemer van TrendExpedtition.com.

De TrendExpeditie is bedoeld voor Raad van Bestuur van ziekenhuizen en zorginstellingen, managers hotelservices, facilitair service managers, bedrijfsleiders voeding, horeca & gastenservices, beleidsmakers in ziekenhuizen en cateraars.

De kosten voor deelname bedragen 595 euro per persoon exclusief btw.

Reageer op dit artikel