nieuws

Eurest catert bij Ziggo

Catering

Eurest heeft een nieuw cateringcontract in de wacht gesleept. Het onderdeel van Compass Group gaat alle cateringfaciliteiten van de telecomaanbieder Ziggo verzorgen. Het gaat om acht locaties verspreid over Nederland.

Eurest catert bij Ziggo

Vanaf 1 september catert Eurest in de bedrijfsrestaurants van Ziggo in Groningen, Den Haag, Zwolle, Tilburg en Maastricht. Heerhugowaard volgt een week later en de cateringvoorzieningen voor de locaties Utrecht en Eindhoven zijn naar verwachting eind 2008 gereed.

‘We kijken er enorm naar uit om elke dag ruim 1.500 gasten te verrassen met een lekkere lunch en een vers kopje koffie’, aldus Guido Zennemers, salesmanager Foodservices bij Eurest.

Ziggo laat bij monde van Director Facilities, Ton de Jong, weten voor Eurest te hebben gekozen vanwege de beste prijs-kwaliteitverhouding. ‘Daarnaast sluit hun stijl van werken goed aan op de sfeer en cultuur zoals we die bij Ziggo kennen’.

In het contract is vastgelegd dat Ziggo dagelijks 28 Eurest-medewerkers over de vloer heeft die de lunch, vergaderservices, banqueting en automatenservices van het bedrijf verzorgen.

Ziggo is een landelijke aanbieder van media- en communicatiediensten. Het bedrijf bedient circa 3,3 miljoen huishoudens, 1,4 miljoen breedband internetklanten, één miljoen afnemers van digitale televisie en 750.000 telefonieabonnees.

Reageer op dit artikel