nieuws

Evoluon kiest voor verrassende cateraar

Catering

Het Evoluon Eindhoven heeft bekend gemaakt dat Hutten de vaste cateraar op haar locatie wordt. Met ingang van 31 oktober 2011 bundelen de twee Brabantse organisaties hun kracht op het gebied van evenementen en catering.

Evoluon kiest voor verrassende cateraar

Mark de Greeff, commercieel directeur Evoluon: ‘Met Hutten hebben we een partner gevonden die meedenkt, een partij die vanuit expertise en mankracht snel kan inspelen op nieuwe trends in de hospitality en daarmee verrassend uit de hoek kan komen. Iets waar onze relaties steeds meer om vragen.’

Jan Loeff, commercieel directeur Hutten: ‘Het partnership met het Evoluon moet voor ons leiden tot de ultieme gastvrijheid op deze unieke locatie, waarbij duurzaamheid en innovatie hoog in het vaandel staan. Gezien de ambitie van onze organisaties zijn we ervan overtuigd dit samen te kunnen realiseren.’

Reageer op dit artikel