nieuws

KLM schenkt Nederlandse wijn

Catering

De KLM gaat voor het eerst op haar internationale vluchten Nederlandse wijn schenken. Het gaat om een uit Noord-Brabant afkomstige wijn, die door wijnkenner Hubrecht Duijker positief werd beoordeeld.

KLM schenkt Nederlandse wijn

Dat meldt De Telegraaf. De geselecteerde wijn is de droge witte De Linie 2005. De wijn is afkomstig van de gelijknamige wijngaard in het Brabantse Made. Voor de ‘vliegtuigflessen’ wordt een speciaal etiket met Engelse tekst gemaakt. De keuze kwam tot stand na een proeverij.

Het is voor het eerst dat de KLM Nederlandse wijn schenkt. De wijn wordt geschonken in de business class op internationale vluchten. ‘Een duidelijke keuze met trots voor het eigen product’, aldus manager Jan Meurer van KLM.

Reageer op dit artikel