nieuws

Leenders Catering is nu hofleverancier

Catering

Leenders Catering en Party Centrum in De Kwakel mag zich voortaan hofleverancier noemen. De cateraar kreeg dit predicaat uitgereikt op de dag van zijn 125-jarig jubileum, 26 maart 2012.

Leenders Catering is nu hofleverancier

De oorkonde werd aan de eigenaren Ad en Joke Bocxe uitgereikt door burgemeester Oudshoorn. Daarbij waren ook de ouders van Ad aanwezig. De burgemeester prees Leenders om het feit dat de kwaliteit, professionaliteit en het 125-jarig bestaan ervoor hebben gezorgd dat Leenders het eerste bedrijf in Uithoorn is met deze onderscheiding.

Er werd ook teruggekeken. Op 26 maart 1987 werd het café-bakkerij annex stalhouderij gestart door Jasper Leenders. In 1987 nemen Ad, zijn zuster, zwager en zijn vrouw Joke het restaurant over. Vanaf 1991 zijn Ad en Joke de eigenaren en zij vormden het om tot het huidige kwalitatief hoogstaande Leenders Catering en Party Centrum. Binnenkort worden de verdere feestelijkheden rondom dit predikaat en het 125-jarig jubileum bekendgemaakt.