nieuws

Lekkere KEES als alternatief voor kaas

Catering

Albron Catering introduceert KEES, een alternatief voor kaas. Dit gebeurt tijdens de Week van de Smaak van 1 tot en met 9 oktober op meer dan vijfhonderd locaties. Tienduizenden medewerkers van bedrijven, zorg-, en overheidsinstellingen kunnen vanaf dat moment kennismaken met dit ‘nieuwe broodbeleg voor de bewuste consument.

Lekkere KEES als alternatief voor kaas

KEES bestaat sinds 2009, maar was tot nu toe alleen verkrijgbaar bij kaasspeciaalzaken. KEES bevat minder verzadigd vet en minder zout dan reguliere kaas. Albron meldt dat dat in lijn is met het streven van verschillende instanties, zoals de Hartstichting en het Voedingscentrum, om de consument te stimuleren gebalanceerd en gezonder te eten.

Daarnaast is KEES lekker, aldus de cateraar. Het product is beschikbaar in twee smaken: hartig, belegen en pittig oud.

Reageer op dit artikel